retroevent_banner_smallTijdens Eurocon vind een retro beurs plaats onder de naam Retro Event. Op de retrobeurs zul je een diversiteit aan verkopers, en homebrew ontwikkelaars aantreffen uit verschillende landen in europa. Er zal genoeg te vinden zijn voor je favoriete game cosoles zoald de Nintendo, Sega, Playstation, Atari, Colecovision, Intellivision, Commodore, MSX, Sinclair, Neo Geo, various handhelds en vele andere…

Maar retroevent is meer dan alleen een beurs. Naast de beurs is er ook een museum-gedeelte en een homebrew-area waar homebrew ontwikkelaars de kans krijgen zichzelf te profileren.

Na het eten zullen er in de vroege Q&A panels gehouden worden met bekende game-ontwikkelaars van vroeger en nu, gevolgt door een afterparty met muziek van een bekende game-muzikant. Meer informatie hierover zal in de komende maanden bekend worden gemaakt.

Adres:
Zalencentrum “Onder de toren”
St. Maartenstraat 34
6661 DA Elst
Nederland

Datum: 26-10-2013
Openingstijden beurs: 10:00 – 16:00
Openingstijden Q & A sessies en afterparty: 19:00 – 23:00
Entree: 4 euro

Voor meer informatie over Retro Event kijk op retroevent.org