The_History_of_S_510157bb734d1[1]Vanaf gisteren is het mogelijk om bij Pix’nLove publishing 1 van de 1000 boeken t e kopen van The History of Sonic – Collector’s Edition.

Sega’s mascotte, Sonic, werd twintig jaar geleden geboren. Twintig jaar geschiedenis en 20 jaar van glorie. Gedurende zijn hele leven is Sonic in staat geweest om over meerdere generaties vreugde te brengen voor alle spelers die hebben geprobeerd om de duivel van een egel te temmen en zijn avonturen te beleven. Twintig jaar plezier zeker, maar ook van technologische innovatie en creatief plezier. Oorspronkelijk gemaakt in 2D maar nu opereert  Sonic in een grote en rijke 3D-wereld.
Sonic’s verhaal loopt een vijfde van een eeuw sinds zijn debuut op de Megadrive. Door middel van anekdotes, interviews, illustraties en originele tekeningen, zal dit boek onthullen de verborgen gezicht van de mascotte van Sega en opent een unieke en fantasierijke wereld voor  de lezer.

Deze exclusieve collector editie  is:

  • Een historische verzamelaars boek, vol met anekdotes over de ontwikkeling van de mascotte van Sega.
  • Met tijdslijn van allen uitgebrachte  Sonic  gerelateerde spellen
  • Verbazingwekkende verhalen over de personages en hun creatie.
  • 296 pagina’s
  • 300 volledig kleuren glossy pagina’s, in een luxe harde kaft.
  • genummerde editie

De prijs is 29,99 pond + verzendkosten en hij is hier te bestellen