2600 connection presenteert het videopac spel Gosub van Chris Read.

In Gosub bestuur je een onderzeeër  op zoek naar gezonken schat voor de kust van Cape Chammawingiwakauguflidplitargoknotz. Jouw taak: Pak deschatkisten en rijk worden! Maar er zijn gevaren: het lijkt erop dat de schatten zeer goed beschermd zijn, want er zijn muren … veel muren!

Je moet de onderzeeër navigeren door een gevaarlijke doolhof naar de uitgang.. Het aanraken van de muren zal je onderzeeër vernietigen, dus je   uw schip besturen met grote vaardigheid! En alsof de nauwe doorgangen niet genoeg gevaar opleveren, in het doolhof schuilt een monster octopus vastbesloten om je sub te verpletteren met zijn machtige greep!

Kan je 20 verschillende doolhoven overleven en het einde bereiken?

Een beperkte oplage van 50 exemplaren van GOSUB!  beschikbaar (25 NTSC en 25 PAL).  De prijs is $25 + $15 verzendkosten.

Voor meer informatie en om te bestellen kijk hier.