Fury Unlimited heeft vandaag bekend gemaakt dat ze per heden de Overdrive Controller voor de vectrex verkopen. De overdrive controller is speciaal ontworpen oor race spellen. De controller heeft een mini metalen stuurwiel. Het is een 4-button controller dat compatible met diverse bestaande spellen (Hyperchase, Vectrex, Vectrace, Vaboom!, Spike’s Water Baloons). De controller zal ook compatible zijn met de nieuwe spellen die door Fury Unlimited gepland staan voor 2013 (Purgatory en Night Trucker).

Deze controller is dus compleet ander dan de Vectrosis Spinner.  Deze 2 zijn niet uitwisselbaar. Vectrosis Spinner spellen werken niet met de Overdrive Controller en andersom.

De overdrive is te koop voor $60 inclusief verzendkosten wereldwijd.

Voor meer informatie of om te bestellen kijk hier.