Wreck-It Ralph is een 3D computer animated comedy film  die in november 2012 (USA) gaat uitkomen.

 

Wreck-It Ralph is een personage in de  arcade video game Fix-It Felix Jr., waatin felix gebouwen moet repareren die Ralph vernield. Na 30 jaar dit werk gedaan te hebben is hij er wel klaar mee om de slechterik te spelen.

 

Om aan te tonen dat hij een goede jongen is ontsnapt hij uit zijn spel via de stroomkabel en komt terecht in de first-person shooter Hero’s Duty. waarin hij Sergant  Calhoun helpt in zijn gevecht tegen “Cy-Bugs”.

 

Hierna beland hij in het kart race spelletje Sugar Rush. Hierin ontmoet hij Vanellope von Schweetz die er achter is gekomen dat haar spel wordt geconfronteerd met een ernstige bedreiging die van invloed zou kunnen zijn op de hele arcade. Deze bedreiging heeft Ralph  per ongeluk door een dodelijke vijand te laten ontsnappen.

 

Voor meer informatie over de film en om het arcade spelletje Fix-It Felix Jr te spelen kijk hier.

 

Bekijk hieronder de trailer van de film!