Vorige week heeft Revical Studio’s een nieuw spel uitgebracht voor de videopac met de naam Mayhem.

In dit spel  je de jonge tovenaar Wizzy die munten moet verzamelen terwijl hij het betoverde bos probeert te vermijden . Het spel is speelbaar op alle Videopac,Videopac + en Magnavox Odyssey2 systemen, maar bevat ook extra ondersteuning voor hoge resolutie achtergronden op Videopac + systemen en gedigitaliseerde spraak doormiddel van de voice module. Net als bij het eerder uitgebracht  Astrododge, kunnen spelers ook hun highscores en prestaties online door het gebruik van een code melden.

Het spel is te koop voor 39 euro + 5 euro verzendkosten. Hiervoor krijg je de cartridge, handleiding en index kaartje. Een plastic doosje kan op aanvraag worden besteld.

Lees meer over het spel en hoe je kan bestellen op: revival-studios.com

 

Zie hieronder de trailer van het spel.