Radio Barneveld en Bonami Spelcomputer Museum wordt wekelijks het programma Spelbrekers Game Radio uitgezonden. Het programma gaat  over videogames, zowel oud als nieuw en alles wat er mee te maken heeft. Dit wordt afgewisseld door leuke muziek.

Het programma is elke vrijdag te horen van 16:00 tot 17:00 in de ether of via livestream. En elke maandag wordt het programma herhaald van 19:00 – 20:00.

Voor wie het programma niet heeft kunnen beluisteren zijn de shows enige tijd  later op de Spelbrekers Game Radio site te beluisteren, echter i.v.m. BUMA rechten zonder muziek.

Na onze laatste update zijn er maar liefst 4 nieuwe show on-line verschenen

Onderwerpen show 28 en 29

• Interviews van de beursvloer van HCC Digital! op 4 en 5 november 2011.

Onderwerpen show 30

• Dario Andriola bij de nachtverkoop van Call of Duty Modern Warfare 3
  • Interview John Groenewold (Bonami Spelcomputer Museum) over verhuizing computer collectie
  • Interview met Suzanne de Jong over de Just Dance 3