Deformer
Deformer, geïnitieerd door Rotterdammer Mike Redman, is sinds jaren een sterke speler binnen de internationale elektronische muziek scene. Ze hebben een tiental releases op hun naam staan en zijn succesvolle samenwerkingen aangegaan met verschillende internationaal toonaangevende artiesten zoals Public Enemy. Eén van hun nationale hoogtepunten was o.a. een spectaculair optreden op Lowlands. Hun stijl is zeer eigenwijs, opzwepend en ze hebben de muzikale hokjes geest met de grond gelijk gemaakt met het aantrekken van een zeer gemêleerde aanhang tot gevolg.

Videopacolypz G2012
Videopacolypz G2012 is een side project. Deze release is gebaseerd op de Philips Videopac G7000 spel computer uit 1978. Met de gelimiteerde keuze van geluid dat uit de spelcomputer komt is een compleet album opgenomen. De Videopac was de eerste spelcomputer van Mike Redman en de nostalgie samen met de uitdaging van de gelimiteerde geluid keuze van de niet voor de hand liggende Videopac hebben dit project doen ontstaan.

Het CD album en de gekleurde 7” single (transparent en  transparent blauw) komt Maart/April 2011 uit in een gelimiteerde editie van slechts 500 stuks wereldwijd.

Voor meer informatie over Deformer en het album kijk op http://redrumrecordz.blogspot.com/. Hier is ook een track van het album te beluisteren.