Mario, Pac Man wie kent ze niet? Bij de meeste mensen roept dit een goed gevoel op van nostalgie en herkenning. Door een grote club fanatiekelingen wordt er op zaterdag 12 Februari 2011 een MSX-spelcomputer veiling gehouden. Dit wordt gedaan door de MSX Vriendenclub Mariënberg ! De Entree is Gratis! Iedereen mag mee doen! Vanaf 11 uur kun je je spullen inleveren. De Veiling begint om 1 uur. Dus heb je nog een oude M.S.X.computer of spellen op zolder liggen? Gooi het niet weg! Verkoop het op de Veiling, we zien je graag! Misschien ben je nog op zoek naar bepaalde M.S.X.spullen ? Kom langs en kijk of er iets voor je bij zit. Deze veiling kost je niets, al het geld gaat naar de verkoper! niet naar de club! Het is bedoelt Voor iedereen die van de M.S.X. spelcomputers en Retro houden.

Je bent van harte welkom !

Het adres is :
Buurtgebouw de Grendel
Wicher Hentostraat 17
7692 AL Mariënberg

Voor meer info zie MSX Vriendenclub Marienberg