De Philips Odyssey 2100 is de opvolger van de Philips Odyssey 2001 die een jaar eerder uit kwam. Net als dat systeem maakt dit systeem gebruik van een wat minder vaak gebruikte pong chip, dit keer is het de National Semiconductor MM-57186N. Net zoals de Philips Odysey 2001 heeft ook dit systeem geen enkele knop of switch op het systeem zit. Het selecteren van een spel, resetten van de score, verkleinen en vergroten van de speler en het instellen van 1 of 2 spelers verloopt allemaal via de knoppen op de controllers. Het systeem heeft 6 spellen, maar alle hebben varianten zoals per controller 2 spelers besturen en een vast obstakel voor het doel plaatsen. In totaal kom je dan op 23 spellen/varianten.

Wipe-Out (7 varianten)
Flipper (7 varianten)
Tennis (2 varianten)
Handbal (2 varianten)
IJshockey (2 varianten)
Voetbal (3 varianten)