Hallo allemaal,

De meeste kennen mij misschien wel uit het forum. Maar aangezien ik nu samen met Rene deze site zal gaan onderhouden. Wil ik mij toch nog even voorstellen.

Mijn naam is Patrick Selten, en ben al een aantal jaren actief als verzamelaar. Het verzamelen is bij mij pas echt begonnen op het moment dat ik in een kringloopwinkel een Intellivision vond. Had deze nog nooit gezien (ben overigens van ’74, dus had het systeem destijds wel in de winkel kunnen zien liggen). Dit maakte mij nieuwsgierig, en dus ging ik op internet zoeken naar info over dit system. Er ging een wereld voor mij open, en vanaf dat moment ben ik aan het verzamelen geslagen.

Ik heb geen grote collectie, en mij voornaamste focus ligt op het verzamelen van systemen die in Nederland op de markt zijn gekomen. De pong systemen vallen buiten mijn verzameling. Heb er wel enkele, maar dit is voor mij geen hoofdverzameling. Heb een voorliefde voor underdog systemen, zoals de cd-i.

Verder doe ik het artwork voor videopac uitgaven van Retrogenesis.

Hopelijk kan ik een mooie bijdrage leveren aan het opbouwen van deze site.