Atari brengt binnenkort (22-02-2010) voor een korte tijd een beperkt aantal Atari Flashback 2+ uit.  Het systeem zal de volgende 40 spellen ingebouwd hebben:

3D Tic Tac Toe, Adventure™, Adventure™ II, Aquaventure, Arcade Asteroids™, Arcade Pong™, Asteroids Deluxe™, Battlezone™, Centipede™, Combat, Combat 2, Dodge’m, Double Dunk, Fatal Run, Frog Pond, Hangman, Haunted House, Human Cannonball, Lunar Lander™, Maze Craze, Millipede™, Missile Command™, Off the Wall, Outlaw, Quadrun, Radar Lock, Realsports Boxing, Realsports Soccer, Return to Haunted House, Saboteur, Save Mary, Secret Quest, Space Duel, Space War, Super Baseball, Super Football, Video Checkers, Video Chess, Yars’ Return™, Yars’ Revenge™.

Het zijn niet precies dezelfde spellen als de Flashback 2. Dit komt door financiele redenen (licenties) en om juridisch redenen.

Nu het slechte nieuws. We mogen hem in Nederland op atari.com (flasback 2+ atrikel) niet kopen 🙁